8 kommentaari

N
naine  /   10:03, 21. märts 2017
Milleks kurki süüa, kurk sisaldab ju 90 protsenti vett. Lihtsam on juua siis vett. Meil müügil olevad kurgid on keemiat silmini täis. Mis dieet see keemiaga on veel. Ja lisaks kui kurgi dieet, siis ilma igasuguiste lisanditeta. Miks hapukoor, miks muna. Loll jutt, ei muud.
E
Ehk siis  /   07:54, 21. märts 2017
Võta igal hommikul lusikaga väetist ja pea dieeti!
Müügil olevad kurgid on kasvatatud klaasvati sees ja lokkavad nitraatidest!
Ilma koorimata ei tohi süüa müügil olevaid õunu/tomateid/kurke jne!
Mendelejevi tabeli tipp saavutus!
Miks aga sellest vaikivad meie nn.kontrollid!
K
Kurk  /   18:35, 19. märts 2017
Kurgidieeti on mõistlik ette võtta südasuvel meie oma peenrakurkidega. Siis palavaga pole nagunii eriti isu ja kurk on nagu janukustataja kah. Need Hispaania kasvuhoonekurgid jätke teistele. Luunja kurk aga liiga kallis, et sellest elatuda. Ootame suve!
V
Vanasti ju toodi Hispaaniast samuti Eesti kurke,  /   19:22, 19. märts 2017
kõik kenasti eestikeelsesse kilesse pakitud.Eriti ei usu,et midagi muutunud on,samuti kartuli ja teiste juurikatega.
.
...  /   19:26, 19. märts 2017
...luunja kurk tuleb samuti Poolast.
M
mida need Luunja kasvumajad  /   12:33, 20. märts 2017
sinu arvates "toodavad?"
D
Dieeditarid a-La nälginud sarrap  /   16:01, 19. märts 2017
ei usalda. Liialt rammus,muudkui salat hapukoorega,palju puuvilju...
Parem oleks närida nädal aega vana kurki,sellist pealt kollakat,seest suurte seemnetega,libeda ja kirbja viljalihaga .See võtab iseenesest söögiisu ära .
A
ahh  /   13:25, 19. märts 2017
hea pilt ka. kurgil juba seemned suured ja koor kollane...vana kurk.

Päevatoimetaja

Kristin Aasma
Telefon 51993733
kristin.aasma@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis