Laadin videot...
1
foto

Proovi järele ning telli koostisained endale mugavalt koju Coopi e-poest.

Hapuka keefiri ja magusa kondenspiima maitsed sobivad omavahel tõesti hästi. Sidrunimahl annab vajaliku värskuse ja suvemarjad tihedama koostise. Ei pea vist mainimagi, et supp valmib olematu aja ja vaevaga.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • hele suhkruga kondenspiim 1 dl
  • keefir 3 dl
  • värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor 0,667 tk
  • värsked suvemarjad (sõstrad, mustikad, vaarikad) 2,667 dl

1. Sega kondenspiim keefiri hulka. Lisa sidrunimahl ja riivitud koor ning klopi vispliga tugevalt läbi.

2. Jaga marjad supipokaalide põhja ja vala peale keefirisegu. Hoia enne serveerimist 30 minutit külmkapis.

Valmistusaeg umbes 20 min

Nipid ja soovitused: 

Kasuta heledat suhkruga kondenspiima ja võimalusel värskeid suvemarju.

Retsepti allikas: Toidutare

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis