Laadin videot...
1
foto

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • minikukkel 6 tk

Kotletid:

  • suur sibul 0,3 tk
  • küüslauguküüs 0,7 tk
  • oliiviõli praadimiseks 0,3 spl
  • hea veisehakkliha 133 g
  • Dijoni sinep 0,3 spl
  • suitsumaitseline barbecue-kaste 0,3 spl
  • sool, must pipar, hakitud petersell

Kaste

  • majonees 1,5 spl
  • Dijoni sinep 0,2 spl

Kuklite vahele

  • jääsalat
  • lihatomat 0,7 tk
  • punane sibul 0,3 tk
  • marineeritud kurk 2 tk
  • cheddari juustu viil 3 tk

1. Haki sibul ja küüslauk peenelt ning prae kuumas oliiviõlis klaasjaks.

2. Tõsta praetud sibul ja küüslauk kaussi. Lisa hakkliha, 1 sl sinepit, barbecue-kaste, veidi vett, sool-pipar ja petersell ning sega kõik korralikult läbi.

3. Vormi kotletitainast väiksed pätsikesed ja pruunista neid pannil või grillil mõlemalt poolt 2–3 minutit. Tõsta korraks grillile ka saiapoolikud.

4. Samal ajal sega kokku kaste ülejäänud sinepist ja majoneesist ning määri see kuklipoolikutele.

5. Rebi pooltele saiapoolikutele salatit. Aseta salatile pihv, tomativiilud, õhukesed sibularõngad, marineeritud kurgid, juustuviil ja teine saiapoolik. Serveeri kohe!

Valmistusaeg 40-60 min

Retsepti allikas: Toidutare

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Maria Rozbaum
Telefon 51993733
maria.rozbaum@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis