Laadin videot...
1
foto

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Vaja läheb (kogus umbes 36 tükki):

  • või 200 g
  • Demerara suhkur 1 dl
  • muna 1 tk
  • nisujahu 4 dl
  • kartulijahu 1 dl
  • sidrun (riivitud koor) 1-2 tl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • vanill- või vanilliinsuhkur 1 tl
  • martsipan 200 g
  • mandlilaastud 50 g

1. Vahusta või suhkruga, lisa muna, vahustamist jätkates.

2. Sega kuivained ja maitseained, ühenda võivahuga ja sega ühtlaseks.

3. Pane tainas vähemalt tunniks külmkappi.

4. Lõika martsipanimass umbes 36 tükiks.

5. Jaga tainas kaheks, vormi jahusel laual kangideks ja lõika kumbki kang u 18 viiluks.

7. Pane viilu keskele martsipanitükk ja mätsi selle ümber tainas palliks.

8. Tõsta küpsetuspaberile ahjuplaadile ja suru natuke lapikumaks.

9. Torka küpsise keskele mandliviil.

10. Küpseta 175- kraadises ahjus 15–20 minutit.

Valmistusaeg üle 60 min

Retsepti allikas: Toidutare

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Maria Rozbaum
Telefon 51993733
maria.rozbaum@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis