Laadin videot...
1
foto

Tasuta kojuvedu*

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

*Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Serveeri hõrku purukooki ahjusoojalt või leigelt koos külma vanillikastmega. Koogi võid küpsetada ühes suures pirukavormis või väikestes portsjonivormides.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • nektariin 2 tk
  • õun 4 tk
  • suhkur 1 dl
  • vanillsuhkur 2 tl

Purutainas

  • või 175 g
  • suhkur 1,5 dl
  • nisujahu 4 dl
  • vanillsuhkur 1 tl

1. Taina jaoks sega omavahel (haki) või, suhkur, jahu ja vanillsuhkur.

2. Laota pool sellest 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja.

3. Tükelda õunad ja nektariinid õhukesteks sektoriteks, sega suhkru ja vanillsuhkruga, laota vormi. Puista peale ülejäänud purutainas ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.

Valmistusaeg 40-60 min

Retsepti allikas: Toidutare

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Marvel Riik
Telefon 51993733
marvel.riik@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis